Kryefjala Logo

Kjo shenjë nuk e dashuron më partnerin dhe vendos ti japë fund lidhjes

8 Tetor, 2023 | 1:00 pm

Lëvizja e drejtpërdrejtë e Plutonit do të mbështetet në mënyrë kozmike nga trini i Marsit, Saturni dhe Venusi përballë Saturnit. Kjo do të rezultojë në shumë ndryshime në jetën e atyre që kanë nevojë për ndryshim … romantikisht.

•Peshorja

Ajo që do të zbuloni se ju ndodh këtë javë, 9 – 15 tetor 2023, është se nuk mund ta lëkundni ndjenjën se duhet të ecni përpara. Në një farë mënyre, kjo do të përkthehet në largimin e partnerit tuaj dhe fillimin e një jete të re … nëse është e mundur. Ju ndiheni jashtëzakonisht me vullnet të fortë këtë javë dhe me Marsin në treshen e Saturnit dhe një Hënë të Re në shenjën tuaj të zodiakut, rezultatet nuk do të jenë asgjë më pak se të guximshme në lidhje me lëvizjet tuaja të ardhshme.

Ju keni filluar të ndiheni të rënduar nga partneri juaj romantik, një largim i vërtetë ku jeni të shqetësuar. Gjithmonë keni menduar se nëse do të angazhoheshit për një marrëdhënie romantike, ky çift duhet të sillet rreth respektit të ndërsjellë dhe mbështetjes së vazhdueshme mendore dhe emocionale. Ju keni filluar të kuptoni se ajo që filloi si një gjë e mirë tani është shndërruar në diçka në të cilën nuk mund të mbështeteni më, dhe duke thënë se … ju jeni jashtë.

Të ngjashme