Kjo shenjë nuk do të kursejë dot kurrë para!

1 vit më parë

Akrepi

Akrepi gjendet nën mbrojten e Plutonit dhe Marsit, kështu që mos prisni të jetë dorështrënguar.

E dashuron paranë dhe i pëlqen të investojë,si dhe të dalë fitimtar.

Nëse dikush që i përket kësaj shenje bën plane për të shpenzuar, nuk mendohet dy herë, por vetëm prish dhe nuk di të kurshehet për asgjë dhe askënd.

I pëlqen ta përkëdhelë veten dhe të mos e privojë nga asnjë dëshirë e kënaqësi.

Femrat e shenjës së Akrepit harxhojnë shumë për bizhuteri dhe veshje, kurse meshkujt Akrep harxhojnë më shumë për udhëtime dhe pajisje elektronike.

Të ngjashme