Kjo shenjë ka një ish që mendon ende për të..!

2 muaj më parë

Mund të mos marrim kurrë konfirmim se ish-i ynë po mendon për ne, por mund të mos jetë diçka që na nevojitet që ai të regjistrohet si e vërteta.

Ish-i i cilës shenjë nuk po e heq dot mendjen?

•Peshorja

Nuk ju pëlqen të tallni veten duke menduar se dikush do të mendonte për ju, me dashuri apo jo, por nuk mund të mos besoni se ish-i juaj po mendon për ju më 8 gusht 2023.

Jeni veçanërisht perceptues dhe në përgjithësi, kur intuita juaj fillon, keni të drejtë.

Kjo do të ishte mjaft e lehtë gjatë kalimit të Venusit në lidhje me Lilith, pasi hap zemrën dhe psikikën tuaj.

Ju madje mund të ndjeni një dhimbje dashurie për këtë ish.

Jo se dëshiron të rikthehesh me ta, por çdo gjë që ndave ishte fantastike dhe e paharrueshme, dhe sot duket se është një nga ato ditët kur kujtimet rriten.

Ah, ditët e mira…

Ju e pranoni plotësisht që gjërat nuk mund të funksiononin, por gjithashtu e dini se keni lënë gjurmë në zemrat e tyre dhe se ata po mendojnë për ju sot.

Të ngjashme