Kryefjala Logo

Kjo shenjë individuale e horoskopit duhet të tregohet e kujdesshme

13 Shtator, 2023 | 12:30 pm

Shumica prej nesh mund të lidhen me idenë e të qenit të mbingarkuar dhe pa durim. Pavarësisht nëse i duam apo jo punët tona, mund të ketë raste kur thjesht e kemi mbivendosur veten dhe nuk mund të kryejmë atë që kishim synuar fillimisht të arrinim.

Ky zë mund të përhapet edhe në jetën tonë personale dhe romantike.

Ajo që ne po flasim këtu është menaxhimi i kohës që ka shkuar keq.

Në një botë të përsosur, gjithçka që duam të bëjmë mund të bëhet, dhe në një botë realiste, e njëjta gjë mund të ndodhë, por vetëm me një kusht: të menaxhojmë pritjet dhe kohën tonë.

•Bricjapi

Ambicia është emri juaj i mesëm dhe kur duket se jeni duke u mbajtur larg nga një arritje e caktuar, mund të përjetoni emocione të forta, disa prej të cilave i drejtoni drejt vetes. Ju keni standarde të larta për veten tuaj dhe nuk keni ndërmend t’i ulni ato në asnjë mënyrë.

Gjatë Hënës përballë Saturnit, do të jeni përballë një muri; diçka po ju pengon të vazhdoni më tej, dhe në vend që të përpiqeni të kuptoni se çfarë po ndodh këtu, do ta merrni personalisht dhe do të mërziteni tepër.

Kjo mund t’ju bëjë të ndiheni të pambrojtur dhe të mos e prezantoni veten ashtu siç dëshironi ndaj të tjerëve, veçanërisht njerëzve që nuk i njihni.

Ju nuk dëshironi të përfshini askënd tjetër në këtë dramë, pasi e dini se është e gjitha e juaja, por kur nuk arrini të keni sukses për shkak të diçkaje aq ‘budallaqe’ sa koha e keqe, atëherë vërtet nervozoheni.

Të ngjashme