Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi sot ka vendosur të ndryshojë për hir të dashurisë

1 vit më parë

Kohët e fundit kjo shenjë ka shumë gjëra në mendjen e vetë dhe në përpjekje për të përmirësuar jetën e saj të dashurisë, tani janë ‘mjaft të mëdhenj’ për të pranuar dështimet e tyre.
Ndaj vendosë të ndryshojë për mirë..

•Virgjëresha
Për një kohë më të gjatë, ju ishit në rregull me thjesht pranimin e fatit të historisë suaj të dashurisë.
Ju e keni ndjerë atë të zbehet në mediokritet dhe megjithatë nuk keni bërë asgjë për të ndaluar përparimin e saj. Por, ai ju godet në një mënyrë që nuk e ka bërë kurrë më parë, që do të thotë se ju befas kuptoni se mund të ndaloni përkeqësimin thjesht duke marrë pjesë në marrëdhënie më shumë se sa keni marrë deri më tani.

U bëre dembel, po ashtu edhe partneri, dhe në atë dembelizëm, patë që kjo gjë mund të bëhej asgjëja më e madhe e të gjitha kohërave, gjë që të trembi.
Sot, ju mund ta merrni atë fluturim dhe të bëni diçka pozitive prej tij.
Ju duhet ta përdorni atë frikë për të shpëtuar atë që keni, pasi ajo absolutisht mund të shpëtohet.
Mos lejoni që kjo lidhje dashurie të bjerë poshtë. Bëni ndryshimin dhe bëje pa frikë.

Të ngjashme