Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi refuzon ndryshimin edhe për hir të dashurisë!

21 Shtator, 2023 | 12:56 pm

Kur lexojmë diçka si ‘ne refuzojmë të ndryshojmë për dashuri’, nuk mund të mos pyesim veten se cilat rrethana na bëjnë kaq të papërkulshëm.

A nuk është ndryshimi për dashurinë diçka që ne thjesht bëjmë?

A nuk është e gjithë kjo dashuri për kompromisin në planin afatgjatë? Si do të kishim një marrëdhënie të suksesshme afatgjatë pa bërë një lloj ndryshimi të kompromentuar?

•Binjakët

Gjatë kalimit të Marsit në sekstilin e Hënës, nuk do të jeni në disponim për të vazhduar thjesht sepse ju kërkohet, edhe nëse është partneri juaj romantik ai që e bën pyetjen. Ju keni mënyrat tuaja dhe jeni mjaft të vendosur në to. Ju mendoni se jepni mjaftueshëm dhe nuk dëshironi që t’ju kërkohet të jepni më shumë kur nuk besoni se keni nevojë. Ju nuk jeni egoist; ju jeni të sinqertë me veten dhe mos mendoni se kjo duhet të vihet në dyshim.

Kështu, më 21 shtator 2023, kur partneri juaj ju kërkon të bëni diçka për të dhe ju fërkon në mënyrë të gabuar, nuk do ta keni problem t’ia mohoni dëshirën sepse e dini se çfarë është e duhura për ju. Nuk është se jeni kundër ndryshimit. Ju thjesht jeni kundër të qenit joautentik dhe nuk mendoni se partneri juaj ka të drejtë të ndryshojë atë që jeni.

Të ngjashme