Kjo shenjë horoskopi nuk do mashtrohet dot nga dashuria!

5 muaj më parë

•Demi
Jeta ju ka vënë në vështirësi dhe ju ndiheni sikur i detyroheni vetes një pushim.
Ju thjesht nuk mund të kaloni të qenit budalla për askënd përsëri.
Edhe pse kjo mençuri ju lejon të dini se çdo gjë mund të ndodhë në çdo kohë, ju jeni pak më të vetëdijshëm se dikur. Ju nuk jeni më budallai naiv që hyn menjëherë në kaos, duke menduar se do të jetë një festë argëtuese. Jo, ju keni ndryshuar, jeni pjekur dhe dëshironi që kjo njohuri të jetë pjesë funksionale e jetës suaj.

Më 11 maj, do të merrni një vrull energjie që mund t’i atribuohet kalimit të Hënës në Ujor dhe kjo energji do t’ju udhëheqë drejt vetëruajtjes dhe kërkimit të ndershmërisë brenda kontekstit të jetës suaj të dashurisë. Ndërsa kjo urtësi mbart në të gjitha aspektet e jetës suaj, ju jeni veçanërisht të prirur për mënyrën se si ajo mbulon jetën tuaj romantike. Nuk jeni më për lojëra apo ëndrra fëminore. Gjatë Hënës në Ujor, ju ndiheni sikur dëshironi të qëndroni me realitetin. Nuk do të mashtroheni më nga naiviteti apo fantazia.

Të ngjashme