Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi ndihet sikur ka ngecur diku

28 Mars, 2023 | 3:26 pm

Sot është një nga ato ditët e “Largohu nga lëndina ime”, që do të thotë se ne jemi të mbërthyer në të kaluarën, duke besuar vetëm në rregullat e së kaluarës dhe duke u lodhur me këto mendime,përfundoni në udhëkryq!

•Demi
Kokëfortë është emri juaj i mesëm dhe zakonisht ju shkon, pasi e njihni veten dhe e dini kur nuk doni të shtyheni.
Dita sot ju shtyn në një situatë ku ‘të gjithë’ rreth jush këmbëngulin që të bëni diçka që e dini se NUK do ta bëni.
Arsyeja juaj pse jo është vetëm e juaja për ta kuptuar, por kjo nuk do t’i ndalojë të gjithë rreth jush që t’ju shtyjnë dhe t’ju shtyjnë t’i bëni gjërat sipas mënyrës së tyre.
Ju do të jeni në kontakt me gjithçka që është natyrë e Demit, që do të thotë se keni arsyet tuaja dhe nuk mund të bindeni të ndryshoni.

Gjithashtu nuk ju intereson nëse të tjerët mendojnë se jeni arkaik ose qesharak i modës së vjetër.
Ju jeni ai që jeni, dhe gjatë treshes së Hënës, Saturnit, do të qëndroni pas armëve tuaja, si të thuash.
Nuk mund të shtyhesh të bësh diçka në të cilën thjesht nuk beson. Kaq!

Të ngjashme