Kjo shenjë horoskopi ndihet “pak negative”

5 muaj më parë

•Luani
Nuk ka asnjë sekret këtu që kur të zbulojmë atë që na pëlqen, do të gënjejmë.
Në këtë ditë, 25 Prill 2023, gjatë kalimit të Jupiterit në katrorin e Hënës, do të pretendosh të jesh diçka që nuk je.

Ne e quajmë atë mashtruese, dhe kjo është ajo që ju do të bëni me dikë në këtë ditë. Kjo është për shkak se ju doni dashurinë dhe respektin e këtij personi që ju bën t’i tregoni atij një anë tuajën që nuk ekziston në jetën reale. Ju do të gënjeni për diçka vetëm për ta bërë këtë person si ju. Nuk të interesojnë pasojat dhe nuk i sheh ato të vijnë gjithsesi. Jeni gati për të shfrytëzuar shansin sepse ndiheni sikur mund ta kontrolloni situatën … dhe rezultatin. Kjo ditë ju lejon të kënaqeni me fantazinë ku nuk jeni zbuluar kurrë. Kokat lart: kjo nuk do të funksionojë.

Të ngjashme