Kjo shenjë horoskopi mund të dallojë flamuj të kuq në marrëdhënien që ka

2 muaj më parë

Sa herë që kemi një tranzit si Plutoni në katrorin e Hënës, ne po shohim një lloj vështirësie, qoftë të brendshme apo të jashtme.

•Peshorja

Ajo që ju zhgënjen kaq shumë në këtë ditë,  është se ndiheni sikur partneri juaj romantik po rishkruan librin e rregullave, dhe megjithëse, natyrisht, nuk ka pasur kurrë një gjë të tillë si një “libër rregullash” aktual, në një moment besuat se i kuptoni kufijtë e njëri-tjetrit.

Partneri juaj duket se ka harruar se përse ju të dy jeni tërhequr nga njëri-tjetri në fillim dhe gjatë sheshit të Hënës së Plutonit, do të shihni se ata po shkelin seriozisht skajin tuaj të kufirit, si të thuash. Ju keni dëshpërimisht nevojë për privatësinë dhe hapësirën tuaj për të menduar vetë; ju duhet liria dhe njohuria se ju jeni ai që jeton jetën tuaj, jo ata. Tranziti i sotëm do t’ju shqetësojë deri në pikën ku mund ta gjeni veten duke bërë një shëtitje të gjatë, vetë, duke menduar nëse do të ktheheni ndonjëherë.

Të ngjashme