Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi është shumë e lumtur që shtatori iku

30 Shtator, 2023 | 2:09 pm

Pas nxitimit të një Hëne të Plotë në Dash, gjithçka tjetër duket antiklimatike.

Sepse ishte një Hënë Dashi.

Ne e ndjemë grushtin e tij dhe për disa prej nesh ishte mirë.

Ne pamë disa ëndrra që u realizuan, dhe gjithashtu përjetuam një valë shprese intensive dhe idenë se, në një farë mënyre, do t’i kalojmë të gjitha, pavarësisht se në cilën fazë të jetës jemi.

•Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Dita e fundit e shtatorit ka një mënyrë të çuditshme për t’ju frikësuar, dhe kjo sepse do të thotë që diçka e madhe dhe e re është afër, dhe ndërkohë që në përgjithësi jeni shumë të patrembur kur bëhet fjalë për të panjohurën, nuk mund ta tundni atë. Ndjenja e ‘Hënës Gibbous në rënie në Dashi’ pasi ndikon në energjinë tuaj pozitive.

E dini se do ta kapërceni, por mund të kaloni 30 shtator 2023, duke pyetur veten se çfarë mund t’ju sjellë tetori, kryesisht sepse nuk e keni përpunuar ende orarin tuaj. Ju pëlqen të mbështeteni te spontaniteti, por hëna gjigante në rënie ju bën të ndiheni se duhet të kishit menduar përpara.

Shumë të panjohura janë përpara jush, dhe ato ju trembin, por ju jeni plotësisht të vetëdijshëm se frika juaj është e gjitha në mendjen tuaj.

Ju do ta kaloni këtë, nuk ka problem, Binjakë!

Të ngjashme