Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi duhet të vendosë kufij në marrëdhënie

12 Maj, 2023 | 2:50 pm

•Luani
Të ndash është të kujdesesh për ty, dhe ke qenë shumë fajtor që ke dashur të shkelësh në vende në jetën e partnerit tënd, ku mund të mos jetë e jotja. Gjithmonë keni ndjerë se në dashuri, gjithçka është e drejtë, dhe është ‘ndani dhe shpërndani njësoj’. Gjatë Jupiterit në sekstil të Hënës, ju mund të mos dëshironi që partneri juaj të jetë prezent në gjithë gjërat tuaja, pavarësisht se sa ‘ hapur’ dhe transaparente ju pëlqen t’i mbani gjërat.

Nuk është se keni diçka për të fshehur , por a është thelbësore që partneri juaj të dijë gjithçka që bëni gjatë gjithë ditës? Dikur jeni ndjerë shumë mirë për atë marrëveshje, por me kalimin e kohës, kupton nevojën për të mbajtur disa gjëra … vetëm për veten.
Ju keni nevojë për kufijtë që gjithmonë keni ndjerë se ishin të panevojshëm dhe në këtë ditë, 12 maj 2023, do t’i bëni të ditur partnerit tuaj se dëshironi t’i mbani disa gjëra për veten tuaj … pa ofendim për ta. është thjesht … personale.

Të ngjashme