Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi do të ndihet e injoruar nga shoqëria

6 Gusht, 2023 | 1:46 pm

Nuk ka asgjë më të zemëruar se ndjenja e miqve tuaj që ju injorojnë.

Pse miqve u mungojnë miqtë?

•Bricjapi

Thjesht supozoni natyrshëm se ju kanë krijuar si një fantazmë kur nuk merrni përgjigje nga një mik.

Nuk ka zona gri me ju këtë periudhë.

Gjatë kalimit të Plutonit në katrorin e Hënës, ju mendoni se nëse shoku juaj nuk ju ka shkruar prapa, atëherë është sepse ata duhet t’ju urrejnë me gjithë fuqinë e universit që i mbështet ata. . Pak ekstreme, apo jo?

Kështu është në mendjen tuaj.

Ju nuk mund të kuptoni se njerëzit e tjerë po punojnë me axhendat e tyre dhe se nuk është gjithçka personale. Nëse dikush ju injoron, Bricjap, përpiquni të mos e bëni atë një fyerje personale; nuk është..

Ata thjesht po punojnë me kohën e tyre dhe nëse nuk kanë kohë për ju nuk është sepse nuk ju pëlqejnë.

Ata thjesht po jetojnë jetën e tyre. Mund ta falësh këtë? Përpiquni!

Të ngjashme