Kryefjala Logo

Kjo shenjë horoskopi bën një zgjedhje të shkëlqyer personale

13 Gusht, 2023 | 3:06 pm

Të gjithë e dimë se si është të dyshosh në vetvete dhe sa e dëmshme mund të jetë kjo, veçanërisht nëse e bëjmë zakon.

Ne mund të mos e dimë se është një zakon pas një kohe pasi fillon të bëhet një mënyrë jetese për ne; Sapo të ‘pranojmë’ dyshimin e pandërprerë në vetvete, mund të vërejmë se jeta nuk po funksionon për ne ashtu siç donim.

•Binjakët

Dyshimi për veten tani është diçka në të cilën keni filluar të mbështeteni, dhe megjithatë, gjatë Hënës përballë Plutonit do të shihni se kjo nuk është diçka që mund t’i besoni, por më shumë në linjën e asaj që ju ka mbajtur mbrapa.

Ju e dini këtë tani dhe nuk do të keni asgjë më shumë për të bërë. Vetë-dyshimi ju ka penguar të drejtoni veten në drejtimin e duhur.

Keni ndjerë se ose do të sabotonit të mirat që ju ofroheshin, ose se nuk ishit mjaftueshëm të mirë për ta pranuar atë.

Gjithçka ndryshon kur ju merrni zbulesën që vjen me këtë tranzit të fortë, Hëna përballë Plutonit. Kanë ikur ditët kur e mbani veten prapa, dhe e gjithë kjo varet nga ideja që ju të bëni zgjedhjen për të ecur përpara, në dashuri dhe pranim për veten. Sot është ajo ditë, Binjakë,dita një.

Të ngjashme