Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit të tregojë shumë kujdes këtë javë

16 Janar, 2023 | 1:21 pm

Marsi është i drejtpërdrejtë te Binjakët, dhe tani ne themi atë që duam, pa pengesa.
E hëna është dita më e keqe e javës, kështu që nëse ngrihemi për veten tonë, mund të kuptojmë se do të ishte shumë më mirë ta mbanim një opinion privat.
Veçanërisht kjo shenjë e horoskopit:

•Luani
Kjo javë mund të kishte qenë më e mirë sepse e keni iluzionuar veten me pritshmëri që nuk mund të ndodhin këto ditë.
Ky tranzit është aq i ndërlikuar,sa ju po mendoni sinqerisht vetëm mendime të mira por, kozmosi dëshiron të ngatërrohet me pozitivitetin tuaj.
Dhe pse? Asnjë arsye.
Kështu funksionojnë kalimet e Uranit, ata janë pa arsye, duke pretenduar nevojën e tyre për t’u parë dhe ndjerë.

Do ta ndjeni shumë këtë tranzit pasi vazhdon t’ju ndalojë të arrini atje ku dëshironi.
Për më tepër, do të hiqni dorë, gjë që mund të jetë një ide e mirë në planin afatgjatë.

Të ngjashme