Kjo shenjë e horoskopit nuk i ka punët fort mirë në fundjavë

2 muaj më parë

Tranzitet që punojnë me energjinë e Jupiterit shpesh mund të jenë të dobishme për ne dhe një nga tiparet që vjen së bashku me çdo tranzit të Jupiterit,priret t’i bëjë gjërat më të mëdha dhe kjo mund të nënkuptojë zgjerimin e problemeve të dikujt.
Cila shenjë është më e ekspozuara?

•Shigjetari

Ajo që mund të ndjeni në fundjavë është ankthi, pasi duket se planeti juaj zgjerohet pas një ideje që është në mendjen tuaj që ju shqetëson shumë .
Ju mund të ndiheni se jeni të pakënaqur me mënyrën se si ka shkuar jeta juaj deri më tani dhe se durimi juaj është në fund të limitit të tij por, çfarë mund të bëni?

Nuk ka asnjë rehati në këtë, pasi treshi i Hënës duket se i ringjall motorët tuaj vetëm me qëllim që të ndiheni të stresuar.
Ju e dini se është më mirë për ju të pranoni jetën tuaj dhe të punoni me atë që keni, e prap fundjava nuk është komode.

Ju dëshironi të rebeloheni, por nuk e keni idenë se çfarë kërkon ai lloj rebelimi.
Jeni të pakënaqur aty ku jetoni, por keni ngecur në vend.
Ju ndiheni të burgosur brenda kufizimeve tuaja në këtë fundjavë.

Të ngjashme