Kjo shenje e horoskopit kalon nga njohja në lidhje ekskluzive

3 muaj më parë

Nëse jeni në një njohje dhe i përkisni kësaj shenje në horoskop,urime!
Ju do të hidhni hapin e madh..
Cila shenjë është?

•Virgjëresha
Ajo që ju sillni në një marrëdhënie është kaq bujare, kaq dhuruese dhe në thelb kaq e mirë sa mendoni se nuk dëshironi t’i jepni të gjitha pa përfshirë një lloj kontrate ekskluzive.

Ditët e të qenit “budalla” kanë mbaruar.
Ju keni mësuar nga gabimet tuaja dhe keni parë se nëse jepni shumë, është gjithmonë dikush përreth që është i gatshëm t’i marrë ato dhe të përfitojë.

Kanë mbaruar ato ditë.
Ju jeni me dikë tani dhe marrëdhënia juaj është e mirë,por nuk është serioze, të paktën jo për ju.
Ju dëshironi që personi juaj t’ju premtojë se do të mbetet besnik dhe i vërtetë ndaj jush.
Ju nuk mendoni se kjo është shumë për të kërkuar dhe në fakt nuk është.

Ju jeni të vetëmbrojtur dhe më mirë për ju! Më shumë fuqi për ju.
Flirtet janë të lezetshme dhe ju mund të thoni se keni pasur një të tillë por tani ju dëshironi më shumë.
Është koha për të nxjerrë armët e mëdha dhe për ta bërë këtë gjë ekskluzive.
(Do ta bëni)

Të ngjashme