Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit ka shumë nevojë për dashuri

14 Janar, 2023 | 2:00 pm

Do të ketë mendime për dashurinë, ose më konkretisht, se si duhet të na duan dhe çfarë do të bëjmë për të marrë atë që na nevojitet.
Kjo shenjë ka shumë nevojë për dashuri dhe ju zbulojmë se cila është:

•Peshqit
Një nga pyetjet që do t’ju kalojë vazhdimisht në mendje është: “Çfarë kam bërë gabim?”
Diçka nuk është në rregull në jetën tuaj të dashurisë.
Ju i keni kaluar të gjithë skenarët dhe ende nuk mund të përcaktoni pse ndiheni kaq të vetmuar dhe të mbyllur.
Ju do të vini re se për çdo hap që bëni, mund të bëni dy hapa prapa sot.

Kjo sepse tranziti ka të bëjë me konfuzionin dhe idenë që gjërat e mira të shkojnë keq në një kohë të shkurtër. Gjithçka që dini është se keni nevojë për dashuri. Duhet të mbahesh, të ngushëllohesh dhe të ndihesh i sigurt.

Ju gjithashtu nuk besoni se kjo është shumë për të kërkuar.
Pse të mos kërkoni këtë lloj mirësie?
Ju nuk besoni se vleni asgjë më pak se sa jep dashuria më e mirë dhe megjithatë, ju do të shihni se çfarëdo që të bëni, do të ndiheni përsëri të lënë jashtë në të ftohtë.

Të ngjashme