Kjo shenjë e horoskopit ka shumë gjasa të mbesi beqare!

9 muaj më parë

Bricjapi!

Duhet të pranojmë që vajzat e lindur në këtë shenjë janë aq kërkuese, sidomos në raport me djemtë, sa rrezikojnë të përfundojnë vetëm për shkak të këtyre kritereve të ashpra.

Janë me këmbë në tokë dhe nuk harxhojnë kohë me ëndërrimtarët.

Një femër Bricjap do fakte do vepra dhe jo fjalë në ajër.

Duke qenë një shenjë që adhuron perfeksionin, mashkulli që do të ketë në krahë duhet të jetë gjithashtu i përkryer, por kur nuk e gjen mbyllet në vetvete dhe zhytet akoma e më shumë në vetmi.

Të ngjashme