Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit është më e fortë se sfidat e jetës

2 Janar, 2024 | 10:54 am

Ndërsa ne mund ta marrim lehtësisht këtë energji dhe ta përdorim atë në mënyrë të mirë, ne nuk do ta bëjmë.

•Ujori

Për shkak se kjo ditë ju sjell një nxitim të madh frymëzimi, siç bën ndonjëherë Marsi në katrorin e Hënës, do të zbuloni se më 2 janar 2024, askush nuk duket se po lëviz me ritmin tuaj dhe kjo mund t’ju bëjë të zemëroheni. Ju ndiheni shumë të shtyrë në këtë ditë, dhe kjo është një gjë vërtet pozitive. Megjithatë, ju gjithashtu mund të ndiheni shumë të drejtë, sikur e gjithë bota supozohet të heqë dorë nga ajo që po bëjnë, në mënyrë që të ndjeni dashurinë dhe mbështetjen që ju nevojitet.

Kur vëreni se njerëzit e tjerë kanë jetën e tyre për të jetuar, do të pyesni veten se çfarë po ndodh sepse kjo nuk është pjesë e agjendës suaj; ju duhen tani, jo kur është e përshtatshme për ta. Ju dëshironi të flisni për idetë tuaja të shkëlqyera, të cilat janë, me të vërtetë, të shkëlqyera, por askush nuk është i interesuar thjesht sepse ata kanë jetën e tyre për t’u prirur. Ju mund ta merrni këtë personalisht sepse këtë ju bën Marsi, katrori i Hënës.

Ajo që me të vërtetë ju shqetëson më shumë në këtë ditë, gjatë hënës në shesh të Marsit, është se ju mendoni se i detyroheni një audiencë. Ju ndiheni kështu sepse besoni se keni diçka të veçantë për të thënë dhe sepse keni kaluar shumë kohët e fundit. Ju prisni që njerëzit të heqin dorë nga ajo që po bëjnë dhe t’ju kushtojnë vëmendje. Ajo që fillon si një ditë me të vërtetë e paramenduar, kthehet në një ditë ku ju mbyteni dhe silleni keq thjesht sepse askush nuk po i kushton vëmendje.

Të ngjashme