Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit duhet të nxjerrë thonjtë në këtë javë të vështirë për të

5 Shkurt, 2023 | 4:10 pm

Kjo javë mund të jetë një nga javët më ‘provuese’ të vitit deri më tani, dhe kjo kryesisht për shkak se ne e fillojmë javën me një Hënë të Plotë në Luan, e cila mund të shkaktojë mjaft konfuzion tek ne për të bërë pjesën tjetër të javës të vështirë.
Në veçanti për këtë shenjë:

•Gaforrja
Ju keni një situatë të çuditshme këtë javë, dhe e gjitha ka të bëjë me idenë e dikujt, ose disa të tjerëve, që shkelin hapësirën tuaj.
Ju mund të keni njerëz pranë dhe nuk mund të përballeni me të, ose ju është kërkuar të ndani diçka me dikë në punë dhe ideja për ta bërë këtë ju zemëron.
Gjithçka që dëshironi është të strehoheni në shtratin tuaj këtë javë, në komoditetin e shtëpisë tuaj.
Sikur të mund të ‘largoheshim’ në këtë mënyrë, por nuk mundemi, dhe ju nuk mundeni sepse jeni të detyruar për punën tuaj.
Por, nëse shkoni në shtëpi, ndiheni sikur jeni në një skenë mafioze.

Nuk ka ku të ikësh dhe ku të fshihesh. Ndiheni sikur e gjithë kjo javë do të shqetësohet për njerëzit, privatësinë, nëse jeni të vlerësuar për të gjitha shqetësimet tuaja, etj.
Mos u shqetësoni dhe jetoni javën.
Do të mbijetoni!

Të ngjashme