Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit do ti japë një tjetër mundësi ish-it

7 Nëntor, 2022 | 1:52 pm

Hëna në këtë periudhë na jep një lloj shprese të çuditshme.
Na bën të mendojmë se mund t’i zgjidhim gjërat dhe pse jo,ndoshta mundemi.

Ka një ndryshim të madh midis të menduarit për ish-in tonë dhe në fakt rikthimin me ta.
Por kësaj shenjë në veçanti diçka i thotë se duhet të kthehet me ish-in sepse kjo është një ide e mirë.
Cila është?

•Demi
Nuk keni qenë kurrë dakort dhe të qetë me ndarjen me personin që tani i referoheni si ish-i juaj.
Ju e urreni të qenit vetëm,ju hyp nervat më shumë se çdo gjë dhe ju ndodh të jeni një nga ata njerëz që do të kënaqeshin me një marrëdhënie të ndyrë vetëm të evitoni vetminë.
Ju e dini këtë dhe nuk ju intereson se çfarë mendon dikush tjetër për ju.
Me këtë hënë në qiell,do të dëshironi sigurinë e të qenit me dikë dhe as që ju intereson se çfarë e shkaktoi ndarjen.
Gjithçka që dini është se jeni të lodhur duke qenë vetëm dhe se personi që tani është ish-i juaj është ndoshta po aq i mjerë sa ju.

Ju të dy keni nevojë për njëri-tjetrin edhe pse arsyet e kësaj nevoje janë të papërcaktuara.
Ndoshta ju të dy thjesht nuk mund ta duroni të jeni vetëm dhe kjo është arsyeja pse do të ktheheni bashkë (sërisht)

Të ngjashme