Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit do të zbulojë më në fund se kush i do në fshehtësi

1 vit më parë

Përgjithësisht mendojmë se i dimë të gjitha aspektet e jetës sonë dhe rrallë pyesim veten për gjëra të tilla si: “Kush na do ne dhe ne se dimë”

Por do të dëgjojmë gjëra që do të na bëjnë të kurioz të dimë se çfarë po ndodh dhe do duam të dimë më shumë .
Jo të gjithë e kanë fatin ta marrin vesh,përveç kësaj shenje:

•Akrepi
Ju mund të mos keni pyetur veten me zë të lartë, por e keni menduar se kush ju do në të vërtetë dhe a do t’ju thonë ndonjëherë, apo jo.
Por pa merak sepse ju do ta merrni përgjigjen tuaj.

Ju jeni të dashuruar dhe madje mund të jeni të dashur nga një i huaj, ose dikush që nuk mendonit se kishte një ndjenjë të tillë për ju.
Ajo që është gjithashtu interesante është se kjo mund të mos jetë romantike por platonike.
Është dikush që dëshiron të jetë mik me ju dhe ata tashmë janë të lidhur me ju në një farë mënyre që ju lidh me të kaluarën.
Ju jeni kurioz tani dhe duke qenë se ata ju ‘duan’, ju ndiheni sikur hetiminia vlen.
Kjo është një periudhë e mirë për ju pasi do t’ju çojë në një nga miqësitë më të mira që do të keni ndonjëherë.

Të ngjashme