Kjo shenjë e horoskopit do të injorohet plotësisht nga miqtë

4 muaj më parë

Ngrini dorën nëse jeni injoruar ndonjëherë nga një mik.
Bëni kujdes sepse mund të ndodhë sërish në tetor sidomos nëse jeni kjo shenjë e horoskopit:

•Bricjapi
Ju do të ndiheni sikur sapo i keni hapur gropën vetes në atë mënyrë që ndiheni plotësisht përgjegjës për largimin e të gjithëve nga ju.

Miqtë tuaj do t’ju injorojnë vetëm për një arsye:
Ju keni krijuar një situatë që e bën të pamundur t’ju marrin seriozisht,ju e keni shoqëruar veten me një situatë të humbur dhe tani miqtë tuaj nuk duan të bëjnë asgjë me ju.
Ti e di se ke bërë gjënë e gabuar dhe se tani je mbërthyer pas kësaj situate dhe për shkak të krenarisë zgjedh të qëndrosh me të, në vend që të pranosh se nuk është e mirë për ty.

Miqtë janë përpjekur të ndërhyjnë dhe t’ju ndihmojnë, por ju keni mbetur stoik dhe i palëkundur.
Ndaj gjatë treshes së Diellit të Saturnit, miqtë tuaj do t’ju japin lamtumirën, me një frazë që thotë:, “Shpresoj se do të gjesh atë që po kërkon”

Të ngjashme