Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit do ta kthejë më në fund njohjen në një lidhje

1 vit më parë

Nëse jeni të sinqertë me veten tuaj nuk e kishit aspak dëshirën për të filluar një njohje të re sepse donit të mbronit zemrat tuaja nga lëndimet e lidhura me dashurinë në të shkuarën, kështu që ju njoftuat se kjo njohje e re dashurie ishte e përkohshme dhe e lehtë.
Por ja që nuk është kështu dhe e kemi fjalën për ty që je shenja e Peshqëve:

Ju keni parë njerëz të tjerë që kanë rrahje dhe marrëdhënie të rastësishme me njerëz të tjerë dhe duhet ta pranoni se ju duket si një përrallë.
Ju pëlqen ideja se nuk duhet të nënshkruani një kontrat për t’u lidhur me dikë në mënyrë romantike, por e vërteta është thjesht një fantazi momentale për ju.

Realiteti juaj thotë të kundërtën dhe me Venusin përballë Neptunit ju do të zgjidhni atë që po ju thotë zemra juaj, në vend të asaj që thotë ndjenja juaj e ftohtësisë.
Ju tani mund t’i thoni partnerit tuaj të përkohshëm se vërtet dëshironi më shumë sesa thjesht të jeni aty .

Ju dëshironi një marrëdhënie ekskluzive dhe kjo do të jetë koha kur do të zbuloni nëse ata janë të gatshëm të ndjekin atë rrugë me ju.
Të paktën më në fund po tregoheni të sinqertë me veten tuaj. A do të pranojë ai/ajo?
Do ta shohim..

Të ngjashme