Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit dëshiron më shumë suksesin se sa dashurinë

1 vit më parë

Ka dy lloje njerëzish kur bëhet fjalë për idenë e suksesit dhe dashurisë.
Disa besojnë se mund t’i keni të dyja, ka ndjenja shumë të forta që mbështesin të dyja anët e medaljes.

Disa besojnë se nuk mund të kesh sukses dhe dashuri në të njëjtën kohë.
Në njëfarë mënyre ne mendojmë se po bëhemi më fisnikë duke zgjedhur dashurinë.
Kjo shenjë e horoskopit ka qenë në gjendje ta vizatojë kufirin midis dashurisë dhe suksesit,ajo nuk ka kohë për marrëzitë e dramës së dashurisë.
Për cilën po flasim?

•Bricjapi
Ndërsa jeni plotësisht të aftë të kujdeseni për romancën tuaj, ju nuk jeni dikush që ndjen nevojën për të humbur veten në një person.

Ju jeni lloji juaj, dhe lloji juaj dëshiron të punojë.
Nuk po tallesh as me askënd,thjesht nuk lejoni askënd në jetën tuaj të mendojë se puna nuk është e para dhe në këtë mënyrë jeni të ndershëm dhe të çiltër.
Nëse dikush nuk e kupton, atëherë kjo nuk është punë për ju sepse ti u shpjegove se ku qëndrojnë interesat e tua të vërteta.

Ju jeni gati të vazhdoni me të dhe nuk keni nevojë për dashuri për të funksionuar si një lloj motori frymëzimi .
Ju jeni frymëzimi juaj sepse ju keni ide të shkëlqyera dhe jeni duke shkuar drejt suksesit të madh.

Të ngjashme