Kryefjala Logo

Kjo shenjë e horoskopit bën të mundur që gjëra të mira ti ndodhin

8 Shtator, 2023 | 12:26 pm

A jeni zgjuar ndonjëherë, keni kërcyer drejt nga shtrati dhe jeni ndjerë sikur po lundroni mbi një valë fuqie që keni ndërtuar për veten tuaj për shkak të shumë pohimeve të mëparshme?

OK, le ta zbërthejmë atë.

A e keni ndjerë ndonjëherë se ‘sot është dita që ndodhin gjëra të mëdha?’

•1. Dashi

Fuqia nuk është asgjë e re për ju, kështu që kur e ndjeni, nuk jeni të tronditur prej saj dhe ta ndjeni se është pikërisht ajo që do të bëni në këtë ditë, 8 shtator 2023.

Sot është dita ‘nisuni’ dhe ju keni plane të mëdha dhe mënyra se si ndiheni që nga momenti që zgjoheni deri në momentin që goditni thesin vonë natën do të jetë e gjithë fuqia, e gjithë energjia dhe pozitiviteti i pastër.

Ju jeni një fitues sot sepse mund t’i rezistoni energjisë së ndërtimit të besimit që vjen me Hënën dhe planetin tuaj në pushtet, Marsin.

Disa njerëz mund të lejojnë që kjo t’i kalojë, por jo ju; ju keni pritur që ky lloj entuziazmi gati-gati mbinatyror t’ju pushtojë dhe sapo të ndodhë, siç do të ndodhë sot, ju ndiheni sikur jeni në një mision për t’u përmbushur.

Sot është një ditë e mirë për të parë deri në fund planet tuaja më ambicioze.

Paç fat!

Të ngjashme