Kjo shenjë e horoskopit bën mirë të ketë kujdes nga ish-i

5 muaj më parë

Transitet Lilith janë tranzit veprimi.
Ka kaq shumë të mërzitur përreth, duke u ndjerë keq për veten …
•Peshorja
Gjëja e fundit që dëshiron të bësh është të vësh zemrën në linjë(sërisht )për personin me të cilin ke humbur zemrën dhe mendjen në një ndarje kaq epike, saqë edhe të mendosh për të të shkrihet shtylla kurrizore.
Prapëseprapë, ky person, ky ‘ish’ juaji, ishte ndoshta i vetmi person në jetën tuaj që e nxori atë lloj ngritjeje nga ju, dhe nëse mund ta pranoni apo jo, ju i keni dashur ata dhe ju pëlqeu përvoja duke e pasur pranë në jetën tuaj.

Gjatë kalimit të sheshit të Diellit Lilith, ky person do t’ju afrohet dhe do të duket shumë i arsyeshëm dhe i matur.
Mënyra e tyre është elegante, e lehtë dhe para se ta kuptoni, do t’i dëgjoni ato fjalë që vijnë nga goja e tyre … fjalët që shpresonit se nuk do t’i dëgjonit kurrë, por fshehurazi dëshironi t’i dëgjoni me gjithë shpirt: “Kthehu në mua.” Ish-i juaj nuk dëshiron të jetë më ish-i juaj, Peshore. Çfarë do bësh?

Të ngjashme