Kryefjala Logo

Kjo shenjë duhet ti bëjë ballë këtyre vështirësive

12 Tetor, 2023 | 1:31 pm

Pasi Marsi dhe Akrepi nuk janë shtytës në lidhje me arritjet. Kjo do të thotë që në këtë ditë, 12 tetor 2023, nëse Marsi ndikon tek ne tek Akrepi, ne do të përfitojmë nga gjithçka dhe gjithçka për t’i përmbushur ato objektiva.

• Demi

(20 prill – 20 maj)

Herë pas here, ju futeni në këtë mentalitetin tuaj dhe gjithçka që mund të shihni përpara jush është suksesi, suksesi, suksesi.

Uau, ky është një qëndrim fantastik, Demi, dhe do t’ju japë gjithçka që dëshironi. Ajo që e shqetëson pak pamjen, dhe shumë më tepër se për ju, është se më 12 tetor 2023, gjatë tranzitit të ashpër të Marsit në Akrep, nuk do të mendoni se si përpjekjet tuaja mund të jenë mjaft shqetësuese për dikë afër jush.

Sigurisht, ju keni një plan dhe asgjë nuk mund t’ju ndalojë. Ju e keni vënë veten në ‘ushtri’ dhe nuk do të ndaleni derisa misioni juaj të përfundojë.

Megjithatë, kur sundimtari i Dashit është në shtëpinë tuaj të armiqve, ju mund ta shtyni atë shumë larg dhe përpjekjet tuaja në kampin e nisjes mund të përfundojnë duke dëmtuar dikë deri në atë pikë sa ai thjesht të heqë dorë nga ju. Me fjalë të tjera, ju jeni shumë për ta … shumë intensive.

Të ngjashme