Kjo shenjë duhet të mësojë si të jetë me i duruar

2 muaj më parë

A keni ndonjë nga ato ditët ku të duket sikur të gjithë gjërat që bëni sjellin telashe, në një mënyrë apo në një tjetër?

Kështu ndihet kjo shenjë:

•Shigjetari

Problemi me qëndrimin tuaj në këtë ditë, Shigjetar, është se ju besoni se nëse mund ta bëni ju, mund ta bëjnë edhe ata, ose më mirë … kështu mundet kushdo. Ndiheni sikur keni grumbulluar shumë përvojë dhe gjatë kalimit të Hënës përballë Uranit, ndiheni sikur jeni tani ‘ai që duhet t’i drejtoheni për këshilla dhe njohuri.

Ajo që nuk po merrni parasysh është se këdo që dëshironi të ‘ndihmoni ‘ sot NUK JE TI I DUHURI, dhe kjo është e gjithë çështja.

Njerëzit kanë gjënë e tyre dhe nuk është një madhësi që i përshtatet të gjithë universit; njohuritë e tua të fituara rishtas vetëm të bëjnë të dalësh si fondamentalist … nuk po merr parasysh realitetin e personit tjetër të përfshirë në veprimet e sotme. Tërhiquni prapa dhe jini aty për ta, por mos i dominoni.

Të ngjashme