Kryefjala Logo

Kjo shenjë do të bëjë gjënë e duhur pa marrë parasysh çfarë ndodh

18 Shtator, 2023 | 11:45 am

Synimet tona janë të arta.

Ne nuk jemi këtu për të krijuar kërdi ose për të shkaktuar dëme, por nëse dikush i hedh poshtë idetë tona ose përpiqet të na pengojë të vazhdojmë, ne do t’i zgjidhim ato.

Në mendjet tona, ne po luftojmë luftën e mirë. Ajo që ne bëjmë duhet të bëhet, kështu që … qëndroni jashtë rrugës time njerëz!

•Luani

Më 18 shtator 2023, do të ndiheni se gjithçka për të cilën keni punuar duhet të vazhdojë, ose do të bjerë mënjanë dhe do të bëhet humbje kohe.

Kjo i referohet të gjitha gjërave që ndërtoni bazuar në atë që besoni.

Punimet krijuese dhe argumentet bindëse, gjithçka që keni vënë në veten tuaj dhe mjedisin tuaj, bëhen forca udhëheqëse që ju jep besimin për të ecur përpara me planet tuaja origjinale.

Gjatë kalimit të treshes së Hënës, Saturnit, do të dini se sa njerëz nuk i miratojnë mënyrat dhe planet tuaja.

Kishte një pikë ku i linit të ndikonin tek ju, por jo më.

Tani është koha për veprim personal.

Nuk është se nuk ju intereson se çfarë thonë të tjerët për ju.

Është se ajo që ata thonë nuk ka më fuqi mbi ju. Lërini të flasin.

Ju keni gjëra të tjera për të bërë dhe më 18 shtator 2023, do të filloni t’i bëni ato me besnikëri dhe zell.

Të ngjashme