Kryefjala Logo

Kjo shenjë bie çmendurisht në dashuri!

5 muaj më parë

Ndjenja që do të kemi në këtë ditë është mbi dhe përtej thirrjes së detyrës, dhe kjo, miqtë e mi, është ajo që ndodh kur dashurohemi marrëzisht.

•Peshorja
Të biesh në dashuri çmendurisht është ndoshta e vetmja mënyrë për të rënë në dashuri, pasi nuk e shijon këtë lloj cenueshmërie. Dashuria fizike është çelësi për ju dhe nuk keni nevojë të jeni gjithmonë të dashuruar me një person që kjo të ndodhë. Megjithatë, më 4 korrik 2023, gjatë tranzitit emocionalisht stimulues të Neptunit sextil të Hënës, do të dashuroheni marrëzisht me një të huaj, për çudinë tuaj.
Nuk ju shqetëson kjo, pasi nuk është fyese, por do të qeshni me veten që keni rënë kaq fort për dikë që nuk e njihni. Prapëseprapë, kjo krijon emocionin dhe emocionet janë padyshim ajo për të cilën jeni të gjithë.
Pra, më 4 korrik 2023, do ta pranoni ashtu siç vjen.
Të pëlqen të jesh i dashuruar pavarësisht se e mendon veten si lojtar i përjetshëm solo.
Do të kënaqeni me atë që Neptuni sekstil i Hënës ka rezervuar për ju.

Të ngjashme