Kryefjala Logo

Kjo shenjë bën mirë të mbledhi forcat për atë që e pret

7 muaj më parë

•Virgjëresha
Trini i Marsit Neptuni nuk ju jep shumë për të punuar, jo në mënyrën se si të jeni të dobishëm.
Ju mund të zbuloni se po ndiheni pak keq në këtë ditë, 16 maj 2023. Ju mund të dëshironi të shmangni kënaqjen e kësaj ndjenje duke e menduar shumë, sepse e njeh veten … sapo të shkoni në atë rrugë, është një rrugë e errët përpara , dhe mund ta humbisni veten lehtësisht atje.

Nëse nuk jeni të kujdesshëm, mund të përfundoni duke bërë sot një nga ato ditët ‘hakmarrja është e imja’, që do të thotë se sot mund të bëhet një nga ditët ku gjithçka që bëni është të kuptoni se si ai person ju ka lënduar dhe se si nuk do t’ju lëndojë.
Ju ndonjëherë e nxirrni këtë person jashtë sikur të ishte një tufë pjatash dhe përdorni kujtesën e tij për t’u hedhur deri sa ta imagjinoni duke u thyer. Kështu mund ta kënaqni mendimin tuaj negativ më 16 maj 2023.

Të ngjashme