Kryefjala Logo

Kjo pjesë e trupit e nxjerr zbuluar një partner tradhëtar

14 Prill, 2022 | 1:02 pm

Studiuesit pas një kërkimi të gjatë shkencor dolën në përfundimin se disa meshkuj kishin shanse më shumë për të qënë tradhtarë dhe të tjerë qëndronin besnikë.

Një jetë mes dy kampesh ajo e meshkujve,të qëndrojë besnik apo tradhëtar?

Universiteti i Oksfordit doli në përfundimin se njerëzit duan dy gjëra: Ose histori të vogla dashurie ose besnikëri me marrëdhënie afatgjata.

Habia ndodh tek gishtat e meshkujve të cilëve iu mat gjatësia e gishtit tregues dhe atij të unazës.
Ajo që doli ishte se sa më i shkurtër të ishte gishti i tyre tregues në krahasim me gishtin e unazës, aq më të mëdha ishin nivelet e testosteronit të një mashkulli që priret për të tradhtuar.

Ndaj nga sot,mos shikoni më sytë e bukur por gishtat!

Të ngjashme