Kjo mama u quajt’mizore’ sepse largoi nipin autik nga festa e ditëlindjes së vajzës së saj

3 muaj më parë

Një nënë 33-vjeçare vendosi të dëbonte nipin e saj autik nga festa e ditëlindjes së vajzës së saj dhe pyeti njerëzit nëse ajo kishte bërë gjënë e duhur.
Ajo shpjegon se gjatë festës së ditëlindjes së vajzës së saj, ajo e detyroi nipin e saj autik të largohej për shkak të një skene.

“Për ditëlindjen e saj të 8-të, Jill pyeti nëse ajo mund të bënte një festë në shtëpinë tonë, sepse ajo ka bërë miq në shkollë këtë vit,” vazhdoi nëna, duke shtuar se krijimi i miqve ka qenë diçka me të cilën vajza e saj ka luftuar në të kaluarën.
“Ajo gjithashtu pyeti nëse mund të ftonte kushërinjtë e saj dhe unë u pajtova”, ka shkruar nëna.
“Ajo me të vërtetë donte vetëm Lily-n atje, por donte të ftonte edhe Fin-in dhe Nick-un, në mënyrë që ata të mos ndiheshin të lënë jashtë. Fin nuk erdhi, por motra ime në thelb e detyroi Nick-un të vinte, sepse ai zakonisht nuk ftohet në festa ditëlindjesh dhe mbledhje shoqërore.

Megjithatë, kur Nick u shfaq, ai ishte duke veshur një kostum për një festë ditëlindjeje pa temë. “Ishte e vetmja mënyrë që ai pranoi të vinte,” tha nëna e Nikut.

Ndërsa përdoruesi nuk gjeti një problem me zgjedhjen e guximshme të modës së nipit të saj, djali qëndroi në karakter gjatë pjesës më të madhe të festës, gjë që e bëri Jill-in dhe miqtë e saj të mos ndiheshin rehat.

Nëna vendosi të largonte situatën nga përshkallëzimi duke nxitur motrën e saj të fliste me djalin e saj.

“Ai u vendos për një periudhë shumë të shkurtër, por sa herë që ne luanim një lojë ai e merrte përsipër duke tërhequr vëmendjen me zë të lartë tek vetja,” shkroi ajo dhe sapo erdhi koha për të kënduar urime ditëlindjen, Nick hodhi zemërim para Jill dhe miqve e saj.

Më vonë atë ditë, ajo mori një telefonatë nga një motër shumë e pakënaqur, e cila e kritikoi se nuk ishte më empatike dhe që e bëri Nick-un të largohej nga festa – veçanërisht kur ajo është vetë autike, pasi ishte diagnostikuar në moshë madhore. Përdoruesi shpjegon se megjithëse i njeh betejat e nipit të saj, ajo duhet të kujdeset për vajzën e saj, Jill, e cila gjithashtu merret me stigmat dhe sfidat që lidhen me autizmin.
Si rezultat, nëna vendosi që nipi i saj të mos ishte i ftuar në ditëlindjet e ardhshme për momentin. “Ndihem shumë fajtore, por mendoj se bëra gjënë e duhur.”

Të ngjashme