Kryefjala Logo

Kjo javë sjell fat në dashuri për këtë shenjë horoskopi

6 Nëntor, 2023 | 2:05 pm

Do të na duhet të punojmë për atë ditë të ndritshme dhe me diell, por gjatë gjithë javës, do të marrim shkëlqime të asaj që do të vijë.

•Dashi

Kjo javë ju sjell një ndjenjë krejt të re ndaj personit me të cilin jeni. Ndërsa mund ta keni mbajtur në një moment partnerin tuaj romantik në një lloj standardi jorealist, do të zbuloni se gjatë javës 6 – 12 nëntor 2023, do të jeni pak më të lehtë me të pasi keni ardhur për të parë se ata lulëzojnë më mirë kur lihen vetëm.

Kjo nuk do të thotë se do t’i ‘lëni të qetë’. Ajo për të cilën keni filluar të ndiheni mirë, megjithatë, është ideja se ata nuk kanë nevojë për ‘ju’ për t’i përmirësuar ato … ata do ta bëjnë vetë, në mënyra shumë pozitive.

Gjatë Marsit në Hënë, më 8 nëntor, do ta keni të vështirë të qëndroni prapa dhe thjesht ta lini këtë person të shkëlqejë vetë, sepse mund të mos besoni se mund të shkëlqejë pa stërvitjen tuaj. Megjithatë, do të befasoheni këndshëm – dhe do të lehtësoheni kur zbuloni se partneri juaj është krejtësisht i aftë për madhështi pa udhëheqjen tuaj.

Ajo që mund të ketë qenë një goditje egoje për ju vetëm disa muaj më parë, tani ju ka ndjerë se mund të ndiheni të sigurt se personi juaj është, me të vërtetë, një fitues.

Nuk e kishit menduar se mund të ndiheshit kaq mirë për mungesën e nevojës së dikujt tjetër, dhe megjithatë, me ndihmën e tranziteve si Mërkuri në Shigjetar, ndiheni të lirë.

Keni filluar të shihni potencialin tek partneri juaj romantik.

Ata nuk janë një zgjatim i vetes suaj, por një person krejtësisht i ndryshëm që vepron sipas dashurisë dhe mund t’i besohet me zemër.

Kjo javë hap dyert për ju në lidhje me romancën tuaj.

Të ngjashme