Kryefjala Logo

Kjo javë që vjen ka shumë dashuri për të dhënë për këtë shenjë

18 Dhjetor, 2022 | 1:45 pm

Kjo javë sjell idenë e lidhjes.
Dashuria ndrit për ty dhe ti dukej sikur i kishe humbur shpresat.
Për cilën shenjë po flasim?

•Shigjetari
Ju thjesht po rrjedhni me të gjitha atmosferat e mira këtë javë, Shigjetar, siç është ndjenja juaj.
Ka kaq shumë energji të furishme që po ndodh dhe mes jush dhe partnerit tuaj, ju ose mund të tërboheni plotësisht ose, të dy mund të bini dakord se “Janë vetëm pushime!”

Dhe kështu, si Shigjetar i mirë që jeni, do të rrotulloheni me të.
Ju dhe bashkëshorti juaj jeni afër,ti rrjedh si uji dhe nëse vendos për diçka, atëherë bashkëshorti yt shkon lehtësisht me të dhe anasjelltas.

Kjo lehtësi në lidhje është diçka që ju e vlerësoni dhe pasi jo të gjithë e kanë këtë lloj marrëdhënieje.
Ndonëse mund të mos përfundojë si java më romantike e jetës suaj, me siguri do të mbahet mend si java ku keni mundur të argëtoheni pa kujdes.
Ju po i thoni JO stresit këtë javë dhe partneri juaj ju mbështet në këtë.

Të ngjashme