Kryefjala Logo

Kjo javë është për këtë shenjë horoskopi:

3 Prill, 2023 | 2:16 pm

Gjatë javës 3 – 9 Prill 2023, do të kemi fatin e mirë të kemi disa tranzite që duken shumë stimuluese për sa i përket mendimeve dhe ideve të reja të freskëta për të ardhmen.
Në veçanti kjo shenjë e horoskopit:

•Dashi
Për ju Dash,kjo është një kohë e shkëlqyer për të përqafuar individualitetin tuaj dhe për të marrë rreziqe në ndjekje të pasioneve tuaja.
Besoni intuitës tuaj dhe jini të hapur ndaj të papriturave dhe mund të befasoheni këndshëm nga ajo që shpaloset.
Ju e dini se jeni dikush që ëndërron shumë dhe ka shumë pak frikë kur bëhet fjalë për realizimin e këtyre ëndrrave dhe gjatë kësaj jave, duket sikur yjet praktikisht janë rreshtuar vetëm për ju.

Ndërsa njiheni si luftëtari i Zodiakut, do të përdorni aftësitë tuaja ‘ushtarake’ në mënyra që do t’u bëjnë përshtypje njerëzve në vend që t’i vendosni në mbrojtje.
Ju keni një bukuri natyrore që ju ndihmon të komunikoni atë që mendoni se është e rëndësishme që të tjerët të dinë.
Ju jeni të dobishëm dhe të sjellshëm këtë javë dhe do të përfundoni duke u lavdëruar dhe komplimentuar si për intelektin, ashtu edhe për mençurinë tuaj.

Të ngjashme