Kryefjala Logo

Kjo javë e re nuk duket e mirë për këtë shenjë horoskopi

28 Nëntor, 2022 | 2:21 pm

Nëntori nxjerr disa anë të këqija në shumë shenja.
Nëse jemi një nga ato shenja të horoskopit , mund të zbulojmë se hezitojmë të besojmë atë që kemi përpara syve tanë tani.
Veçanti do të ketë kjo shenjë ku gjërat duken se i ndërlikohen:

•Ujori
Ajo që do ta bëjë këtë ditë një ditë të vështirë për ju, qëndron në faktin se do t’i jepni fund një miqësie, pa asnjë lloj komunikimi.
Ju po e merrni përsipër ta përdorni këtë muaj si armën tuaj të heshtur dhe në vend që të bisedoni me këtë mik për të parë nëse ka një bazë të përbashkët për të rindërtuar këtë miqësi shumë të mirë, ju më mirë do preferoni ta hidhni këtë person sikur të ishte plehra.
Çdo gjë për të shmangur nevojën për të folur me ta.
Nuk ju pëlqen më ky person, por jeni gjithashtu të tmerrshëm në mënyrën se si e hidhni poshtë.

Ju dilni nga rruga juaj për t’i bërë ata të ndihen të pavlerë.
Ju do ta lëndoni këtë person për një kohë shumë të gjatë dhe ai kurrë nuk do ta kuptojë pse ju keni bërë kaq shumë për t’i bërë ata të ndihen si mallra të përdorura.

Të ngjashme