Kryefjala Logo

Kjo javë do të shkëlqejë për këtë shenjë horoskopi

31 Tetor, 2022 | 1:35 pm

Të gjithë duam që muji i ri të nisë mbarë,por këtë fat të madh,kësaj here e përfiton kjo shenjë:

•Peshqit
Me Jupiterin e kthyer tek Peshqit tani edhe pse në retrogradë, befas ndjehet sikur universi është kthyer në anën tuaj.
Nuk është se është larguar ndonjëherë, gjë që është një mësim i rëndësishëm për t’u mësuar gjithashtu, por me Jupiterin këtu gjithçka ndihet më e realizueshme.

Jupiteri vë në fokus ndjenjat tuaja të brendshme, duke përfshirë ato të dashurisë për veten, denjësisë dhe aftësinë tuaj për të kapur mundësitë që ju vijnë pa e lënë frikën t’ju pengojë të merrni atë që dëshironi.

Kjo është një javë e shkëlqyer për të kaluar kohë me ata me të cilët thjesht mund të kaloni qetë.
Ata që ju mbështesin të jeni ai që jeni në të vërtetë dhe të jetoni një jetë me të cilën jeni të dashuruar.
Mund të ketë disa zbulime të papritura gjatë dy ditëve në vijim, por me Jupiterin të rikthyer në shenjën tuaj të horoskopit , do ta dini se gjithçka po ndodh për të mirën tuaj më të madhe.

Të ngjashme