Kryefjala Logo

Kim Kardashian tha se kalimi i ditëlindjes së saj me fëmijët ishte ‘torturë’ dhe miliardere ose jo, nënat e tjera bien dakort

19 Qershor, 2024 | 11:12 am

Episodi më i fundit i “The Kardashians” shfaqi Kris Jenner dhe Kim Kardashian duke bërë një bisedë të sinqertë mbi mëmësinë, kufijtë dhe detyrimet familjare që nuk rezonuan me nënat e tjera në mënyrën se si Kim mund ta kishte pritur.

Kim Kardashian tha se kalimi i ditëlindjes me fëmijët e bëri atë të ndihej e ‘torturuar’ dhe tani ajo po kritikohet se dëshiron atë që shumica e nënave duan: kohë për veten e tyre.

Kim u shtri në divanin e mamasë së saj dhe u ankua se nuk arriti ta kalonte ditëlindjen e saj e vetme, gjë që donte vërtet.
“Mendova në ditëlindjen time, do ta kisha këtë ditë për vete”, tha ajo, duke shprehur dëshirën jo shumë të fshehtë për të kaluar vetëm, që dëshirojnë nënat anembanë botës.

“Kam ngecur duke bërë gjithçka që të gjithë donin të bënin,” vazhdoi ajo. “Kam ngecur duke parë videot e zhbllokuar në YouTube në ditëlindjen time. Kam pasur një turne të FIFA-s, Color Me Mine – duhet të shihni gjënë e shëmtuar që bëra.”

“Pikërisht, kjo nuk është ajo që doja të bëja në ditëlindjen time”, tha Kim.

Ajo përcaktoi dallimet midis festimit të Ditës së Nënës kundrejt ditëlindjeve, duke thënë: “Më duhet të ulem fëmijët e mi dhe të them: “Kjo nuk është dita e nënës, kjo është dita ime”. Mendon se një nënë dëshiron të shkojë edhe një herë te Color Me Mine? Në ditëlindjen e saj? Ditëlindja e kujt është?’”

Në një kthesë të çuditshme, Kris veproi si zëri i arsyes në krahasim me diatribin e Kim kundër ditëlindjeve të përqendruara te fëmijët. Në një rrëfim, ajo shpjegoi se një pjesë e prindërimit kërkon t’i vendosni nevojat e fëmijëve tuaj përpara nevojave tuaja, madje edhe në ditëlindjen tuaj.

“Mendoj se ne të gjithë, si nëna, kemi kaluar disa ditë kur nuk duam të bëjmë atë që po bëjmë, por e bëjmë për fëmijët tanë, kështu që hajde, Kim, thith dhe bëje, “tha Kris. Ndërsa të gjithë prindërit meritojnë kohë larg fëmijëve të tyre, shpërndarja jo aq delikate e Kim-it krijoi valë reagimi kundër saj.

Nënat pritet të japin veten e tyre të plotë për familjet e tyre dhe të jenë pafundësisht mirënjohëse që arrijnë ta bëjnë këtë.
Ata pritet të shfaqen si prindër të përsosur në çdo kohë, pa u ankuar, pa marrë asnjë moment për të marrë frymë ose duke përdorur banjën vetë ose pa pasur fare nevoja jashtë amësisë. Kim mund të mos krijojë ndonjë fans të ri për të thënë atë që dëshironte me të vërtetë për ditëlindjen e saj, por të paktën ajo nuk po e fsheh se si ndihet, gjë që në fund të fundit është pothuajse universale.

Të ngjashme