Kryefjala Logo

Këtyre shenjave kur i thua shëndet e dëgjojnë plaç

2 vite më parë

1-Gaforrja
Meqë përgjithësisht janë shumë emocionalë mund të qajnë me gjithçka.
Keqkuptimi këtu është se njerëzit i shohin si të dobët prej ndjenjave emocionale.
Ajo që nuk dini është se Gaforret janë shumë të hapur.

Pozitiviteti i Gaforres mund t’i bëjë njerëz shumë optimistë dhe pozitivë.
Ata duken si fëmijë por në fakt janë thjesht shumë të kujdesshëm.

2-Akrepi
Akrepët nuk janë të këqij ose të kenë qëllime jo të mira ndaj jush.
Nuk janë as me dy fytyra ose të pasjellshëm gjithë kohës.

Ky është një keqkuptim që i bën ata një nga shenjat më të keqkuptuara në horoskop.
E vërteta është se akrepët janë në fakt shumë inteligjente dhe shumë të mirë në komunikim dhe me një zemër të bardhë.

Të ngjashme