Kryefjala Logo

Këto zakonet tuaja po ju bëjnë të dukeni shumë keq para njerëzve

15 Qershor, 2022 | 12:31 pm

Jemi të gjithë me huqe dhe zakone që shumë njerëz nuk na i kuptojnë ose i përçmojnë ato.
Kur themi zakone,mund të jenë edhe vese dhe shpesh na prishin punë në marrëdhëniet njerëzore që krijojmë.

Nëse ju mendoni se nuk keni asnjë të metë,lexoni këto vese si më poshtë dhe ndoshta edhe ju bëni pjesë në ndonjë prej tyre.

1-Prisni të tjerët t’iu afrohen
Mos afrimi me njerëzit e tjerë mund të të bëjë të dukesh i ndrojtur dhe i poshtër edhe nëse kjo nuk mund të jetë më larg së vërtetës.

2-Je vonë për gjithçka
Vonesa juaj mund të perceptohet nga të tjerët se jeni jashtëzakonisht e përqendruar tek vetja.
E ardhura vonë me të vërtetë mund të fillojë t’i largojë njerëzit.

3-Thoni çfarë doni kur të doni
Mund të jetë qesharake, dhe ndonjëherë edhe simpatike por duke thënë diçka për këdo mund të bëjë që edhe ju të dilni si të keq nëse nuk jeni të kujdesshëm.

4-Mendoni më të keqen
Nëse keni pasur një shef të keq ose një ish të tmerrshëm, atëherë ka kuptim pse mendimi juaj për njerëzimin mund të jetë i njollosur.
Por kjo ende nuk do të thotë që ju duhet të merrni më të keqen nga të gjithë dhe të mendoni më të keqen për këdo.

5-Fshihni vetveten
Të flasësh për ndjenjat e tua dhe të jesh i prekshëm i lejon njerëzit të lidhen me ty dhe lejon që njerëzit të afrohen, në vend që thjesht të shpërqendrohen ose të largohen nga mënyra e sjelljes ose qëndrimi i perceptuar.

Të ngjashme