Kryefjala Logo

Këto shenja të horoskopit argumentojnë dhe debatojnë më shumë

27 Qershor, 2022 | 12:32 pm

Mund të bëhet vërtet zhgënjyese të flasësh me dikë që nuk është mjaftueshëm racional.
Janë njerëz që nuk arrijnë ta kuptojnë situatën dhe janë shumë inatçinj.
Për kë shenja po flasim?

1-Gaforrja
Duhet të jeni shumë të kujdesshëm kur flisni me një Gaforre.
Ata janë shumë emocionues dhe të ndjeshëm ndaj kjo veçori mund t’i bëjë ata të shpërthejnë.
Ju mund t’i lëndoni ata duke thënë diçka që ata mund ta mbajnë nga brenda për muaj të tërë.
Pastaj muaj apo edhe vite më vonë, ata mund të ngrenë të njëjtën temë edhe nëse ajo është zgjidhur plotësisht.
Ata mund të jenë të qetë por shumë fyes.

2-Binjakët
Ata janë shumë të paparashikueshëm. Humori i tyre mund të ndryshojë në çdo moment veçanërisht nëse i shqetësoni kur ata janë duke kaluar një ditë të qetë dhe emocionale.
Ata mund të bëhen vërtet mbrojtës dhe gjithashtu mund të mbyllen.
Nëse hyni në një debat me një Binjak, veshët tuaj do të ‘plasin’ sepse ata do të vazhdojnë të debatojnë pa pushim.

3-Demi
Demat janë kokëfortë, por ata nuk do të fillojnë një grindje nëse nuk keni një mosmarrëveshje me ta.
Ata mund të vazhdojnë me orë të tëra dhe as nuk u pëlqen të pranojnë nëse e kanë gabim sepse kanë besim të tepruar për faktin se shumë rrallë gabojnë.
Demat mund t’i mbrojnë shpejt veprimet e tyre, ndaj jini të gatshëm t’i dorëzoheni një debati me një Dem.

Të ngjashme