Këto shenja nuk gabojnë.Jeni përpara një tradhëtie!

6 muaj më parë

1. Edhe pse nuk doni ta pranoni, tashmë nuk ndjeheni shumë e dashuruar me partnerin

2. Prej disa kohësh jeni e pakënaqur me marrëdhënien tuaj

3. Jeni e mërzitur

4. Doni ta mbyllni po nuk dëshironi të plagosni partnerin

5. Nuk keni guximin të kërkoni divorcin

6. Jeni përpjekur të shpjegoni partnerit se nuk jeni e lumtur, por rrëfimet tuaja nuk i ka dëgjuar njeri, përkundrazi, keni marrë kundërsulme verbale, madje dhe fizike

7. Parapëlqeni të kaloni më shumë kohë me të tjerë miq dhe me të tjera aktivitete larg shtëpisë.

8. Nuk ndjeheni e respektuar prej tij, por as juve keni me atë respektin e dikurshëm.

9. Nuk jeni e kënaqur me jetën tuaj seksuale.

10. Në shoqërinë tuaj keni mikesha që kanë tradhtuar, ose janë duke tradhtuar. Kjo miqësi ka filluar që t’u pëlqejë !

Të ngjashme