Këto shenja nuk e kanë fare problem të të lënë “seen”

9 muaj më parë

Virgjëresha

Virgjëresha dëshiron që gjithçka në jetën e tij të jetë perfekte, formale dhe 100% korrekte! Kjo vlen për të gjitha fushat e jetës së tij! Ka kërkesa ndaj vetes dhe nuk i pëlqen mediokriteti. Kështu që ai mund të lexojë mesazhin tuaj dhe ta lërë pa përgjigje për orë të tëra apo edhe ditë nëse nuk mendon për përgjigjen që mendon se është më e mira për të dhënë.

Ujori

Ujori është shumë i shoqërueshëm dhe zakonisht rrethi i miqve të tij është i madh! Nëse ai lexon mesazhin tuaj dhe nuk përgjigjet, nuk është domosdoshmërisht keq. Ai mund të dëshirojë t’ju shohë, por për shkak se ai ka shumë të tjerë në programin e tij me të cilët dëshiron të bëjë gjëra, shanset janë që ju të jeni në një listë pritjeje dhe do të duhet të prisni radhën tuaj!

Dashi

Dashi impulsiv dhe shumë aktiv mund të punojë pa pushim për shumë orë në ditë! Ai ka pasion edhe në punën e tij dhe për shkak se e do atë që bën, është edhe prioriteti i tij. Kjo do të thotë se ai do të shohë mesazhin tuaj, do ta lexojë dhe me shumë mundësi do të dëshirojë t’ju përgjigjet, por për shkak se do t’i duhet të bëjë gjëra të tjera që i konsideron më të rëndësishme në atë moment, thjesht do ta kalojë dhe do ta harrojë. Në një moment do të shfaqet  kështu që nëse keni durim, do të merrni përgjigjen që dëshironi!

Të ngjashme