Këto shenja mund të mos kenë fat në dashuri por kanë me tepricë tek paratë!

7 muaj më parë

1-Bricjapi

Bricjapi është një shenjë e suksesit, por edhe një shenjë e biznesit. Njerëzit e lindur në këtë shenjë, pavarësisht nëse kanë Diellin apo Hënën në Bricjap, zakonisht janë shumë të suksesshëm në gjërat materiale. Burrat dhe gratë dinë shumë mirë të bëjnë para. Nuk janë të shkëlqyeshëm, por dinë të disiplinojnë veten, të jenë të përgjegjshëm apo këmbëngulës në ambiciet e tyre. Kjo ambicie është kryesisht e natyrës materiale dhe për këtë arsye fitojnë para.

2-Shigjetari

Shigjetari është një shenja më me fat për fitime në përgjithësi. Shumë milionerë në përgjithëse kanë, nëse jo Diellin një nga planetët më të rëndësishëm të pozicionuar mirë te Shigjetari. Për ata që nuk bëhen shumë të pasur, kanë shans të bëjnë një jetë të rehatshme që zakonisht vjen nga një produksion produktiv. Në çdo rast, Shigjetari shoqërohet me një nivel të lakmueshëm luksi dhe sigurie në jetë.

Të ngjashme