Kryefjala Logo

Këto mashtrime të mendjes do t’ju japin gjithçka që dëshironi në jetë

12 Janar, 2024 | 9:06 am

Ju mund t’i keni të gjitha nëse i kushtoni vëmendjen e duhur mënyrës që ndiheni.

1. Merrni përpara asaj që dëshironi.

Ju duhet ta keni atë ashtu siç dëshironi. Universi është tashmë “mbi të” për ju kur vendosni dëshirat tuaja atje duke menduar për përmirësimet që dëshironi në jetën tuaj.

Ëndërrimi me sy të hapur, vizualizimi dhe ndërmarrja e hapave që do të ndërmerrnit nëse do ta dinit se dëshira juaj ishte e pashmangshme janë mënyra për të dalë përpara. Praktika e pritjes së më të mirës ndërkohë që përgatitet për më të mirën është një shembull tjetër i parashtruarit të rrugës drejt dëshirave tuaja.

Të rreshtoheni me dëshirat tuaja përpara kohe ose të hapni rrugën drejt tyre, do të thotë të hiqni dorë nga reagimet e gjurit dhe të reagoni ndaj rrethanave tuaja si një mënyrë jetese – vizualizoni, planifikoni, synoni dhe veproni me”sikur”.

2. Ngadalësoni ndërsa gjërat përshpejtohen.

Ky mjet mund të duket kundërintuitiv, por në fakt ndihmon lojën tuaj të manifestimit në këtë realitet që lëviz më shpejt pasi të keni tërhequr pikërisht atë që dëshironi.

Kur nuk ngadalësoheni mjaftueshëm për t’u fokusuar dhe për t’i kushtuar vëmendje mënyrës sesi ndiheni dhe vibroni, nuk futeni shpesh në gamën vibruese të dëshirave tuaja.

Duhet t’i kushtoni vëmendje, të ndaloni, të vini re dhe t’i kujtoni vetes shpesh se fokusi juaj është elementi thelbësor në krijimin e asaj që dëshironi. Kjo nuk do të thotë të marrësh pikë për të parë se ku je për sa i përket manifestimit, gjë që në përgjithësi e zhvendos vëmendjen tënde në faktin se nuk e ke ende atë që dëshiron.

Kjo formë e vëmendjes ka të bëjë më shumë me të qenit i ndërgjegjshëm për mendimet tuaja, si ndiheni dhe nëse veprimet tuaja janë në të vërtetë në përputhje me atë që dëshironi. Ju duhet të bëni pauzë, shpesh.

3. Lëreni të shkuarën.

Kjo mund të tingëllojë si një urdhër i gjatë, por nuk ka nevojë të jetë. Kur jeni të motivuar për të përfituar nga kjo energji që lëviz me shpejtësi për të krijuar pikërisht atë që dëshironi, mund të ndiheni si gjëja më e mirë dhe më që ndryshon jetën për të bërë.

Kur përqendroheni në atë që dikush tjetër ka bërë, se ju keni të drejtë dhe ata e kanë gabim, ju drejtoheni në drejtimin e gabuar. Duhet ta lësh të shkojë. Të pendohesh për atë që nuk funksionoi, të ndihesh sikur po të pengon të ecësh përpara, nuk të lejon të hapësh rrugën për të renë dhe të përmirësuar.

Ju duhet t’i kujtoni vetes se shumë nga “ajo që ishte” thjesht nuk është më e rëndësishme apo e rëndësishme.

Qenia juaj e brendshme e di se çfarë është e rëndësishme dhe kur jeni penduar, ndiheni fajtor ose fajësoni, nuk jeni dakord me mënyrën se si qenia juaj e brendshme e sheh situatën.

Të ngjashme