Kryefjala Logo

Këto janë zakonet që nuk ju lejojnë të jeni të lumtur

5 Prill, 2022 | 12:39 pm

Ke munduar ndonjëherë nëse ia vlen të harxhosh gjithë energjitë e tua për diçka që shpreson të ndodhë apo për diçka ose dikë gjë që të mungon?

Sigurisht që po!
Ama filloni të shihni disa ndryshime të vogla të përditshmërisë dhe do të mund të ndryshoni humorin.

Lista e zakoneve që kufizojnë lumturinë:

1. Mos i kushto vëmëndje gjërave që thuhen për ty

2. Mos kërko të kesh gjithmonë të drejtë

3. Mos u streso për gjërat e vogla

4. Jepi fund me pasiguritë

5. Nuk mund të kontrollosh gjithçka ndaj bëj një hap pas

6. Lëre të shkuarën në të shkuarën

7. Paratë nuk do të zgjidhnin të gjitha hallet e tua dhe nuk blejnë dot lumturi

8. Gjej zgjidhje,jo vetëm ankesa se pse të ndodhin gjërat ty

9. Fito mbi frikën tënde

10. Mos u zemëro me jetën dhe njerëzit që janë pjesë e jetës tënde

Të ngjashme