Kryefjala Logo

Këto janë shenjat se ai do t’ju tradhëtojë…Përsëri!

28 Maj, 2022 | 1:08 pm

Kur në një çift ka tradhëti,ka edhe falje ose jo.
Zakonisht femrat priren të falin më shumë dhe falin meshkuj që për fat të keq e marrin për dobësi dhe vazhdojnë të bëjnë të njëjtën gjë.

Ju duhet të kuptoni nëse keni falur një tradhëtar serial ose jo.

1-Ai nuk shfaq pendim
Nëse ai nuk tregon ndonjë pendim dhe përpiqet t’ua hedhë fajin ju,ai me siguri është duke planifikuar lidhjen e tij të radhës.
Nëse ai shmang temën duke thënë “Unë tashmë kam thënë më vjen keq, le të mos e përmendim më” ai nuk pendohet për veprimet e tij.

2-Ai nuk dëshiron t’ju dëgjojë
A është ai i gatshëm të dëgjojë se si ju ndiheni?
Nëse ai ikën nga çdo bisedë në lidhje me mashtrimin do të thotë që ai nuk dëshiron të ndihet fajtor për diçka që mund ta bëjë përsëri.

3-Ai është gjithmonë i pakënaqur nga intimiteti.
Arsyeja më e zakonshme që burrat të mashtrojnë është sasia e intimitetit në martesën e tyre.
Nëse burri juaj dëshiron intimitet gjatë gjithë kohës dhe zhgënjehet vazhdimisht nga ajo që ju i jepni, ka më shumë të ngjarë të tradhëtojë përsëri.

4-Ai është me të drejtën e tij
Disa njerëz mendojnë se kanë të drejtë të gënjejnë.
Opinionet e tyre të përgjithshme për rolet gjinore, për rolin e tyre në shoqëri apo edukimin e tyre kulturor, i bëjnë ata të besojnë se kanë të drejtë të mashtrojnë.
Ky lloj personi nuk ndjen pendim ose faj.

Të ngjashme